Sjuksköterska till HSR-enheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

HSR-enheten i Malung-Sälens kommun ansvarar för hälso- och sjukvård inom Socialförvaltningens verksamhetsområde. HSR-ansvaret avser hemsjukvård, särskilda boenden och LSS.

Just nu söker vi dig som vill arbeta som sjuksköterska hos oss på korttidsboende och särskilt boende. Tjänstgöringen är dag, kväll och helg. Schemat som vi har idag bygger på att du som SSK jobbar 1 helg av 5 och 2 kvällar på ett 5-veckors schema. Du kommer ha ett omvårdnadsansvar för cirka 15-20 patienter som bor i korttidsboende och särskilt boende.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:
• Leda, prioritera, fördela och samordna omvårdnadsarbetet utifrån patientens behov
• Bedöma medicinska behov, dokumentera
• Organisera och initiera läkarkontakter
• Stötta dina kollegor i det dagliga arbetet.

Att jobba som sjuksköterska hos oss på korttidsboende och särskilt boende är ett inspirerande och självständigt arbete. Här finns utvecklingsmöjligheter och frihet att själv kunna planera dina arbetsdagar då det är möjligt. Malung-Sälens kommun eftersträvar ett teamarbete och du kommer att arbeta i team tillsammans med andra sjuksköterskor men också andra yrkeskategorier.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket men det är inget krav.

För oss är det viktigt att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera med andra människor att du är empatiskt och lyhörd. Efter en god introduktion behöver du känna dig trygg både i din roll och i ett självständigt arbete. Du kommer organisera och prioritera i ditt arbete självständigt på sikt och det uppstår ibland situationer där din planering behöver ändras på. Vi tror därför att du trivs med att vara flexibel och att du lösningsorienterat hittar möjligheter till att göra förändringar som ibland krävs.

Datorvana är en förutsättning då all journalhantering sker i verksamhetssystemet Treserva. Du behöver också ha B-körkort, manuell, då resor i kommunens bilar förekommer i tjänsten. I Malung finns en bra körskola där du kan ta ditt körkort, om du inte har ett redan idag.

I denna rekrytering kommer vi löpande intervjua, så vänta inte med din ansökan.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C117120

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.