Lärare i idrott, bli vår nya kollega, Tjärnaskolan!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tjärnaskolan är en grundskola med cirka 350 elever från förskoleklass till skolår 6. Vi bygger för framtiden, och där är arbetsmiljön central. Stora satsningar har genomförts under hösten 2021 och den satsningen fortsätter självklart de kommande åren. Du arbetar bl.a. tillsammans med en lärarassistent i idrotten hela tiden.

Vi tror på att arbeta som en flexibel organisation för att kunna möta varje elev. Vi har en inkluderande grundsyn vilket innebär att klassrummet är elevens naturliga arena. Alla stödfunktioner arbetar tillsammans med lärarna i klassrummet och ger ett aktivt stöd, så som it-pedagog, sva-lärare, kurator, logopeder, utvecklingspedagoger, speciallärare, specialpedagog. Vi arbetar i team runt varje årskurs och vi har en personalgrupp som har en bred kunskap om barns olika förmågor, olikheter och behov.

I ditt uppdrag kommer du att tillhöra ett team med lärare som undervisar i bild, musik och slöjd. Stöd och hjälp finns alltid till hands, med bland annat språkutvecklande arbetssätt, bildstöd m.m. Ett system för samplanering finns, liksom kompetensutveckling och kollegahandledning.

På Tjärnaskolan utvecklas eleverna i en interkulturell miljö vilket ger dem kunskaper för livet om så väl andra kulturer som olika människors livssituation. Vi har 25 olika språk representerade bland alla våra härliga elever – är inte det fantastiskt? Vi är stolta över att få vara en del av att fostra allas vår framtid.

Vi tror på en gemensam plattform och i Borlänge kommun har vi verkligen detta, nämligen vår värdegrund. Värdegrunden ligger till grund för allt vårt arbete och är en ledstjärna i vår vardag – den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet


Borlänge kommun värnar om alla Borlängebor vi möter i vår arbetsvardag samt våra anställda. Vi ser gärna att du som söker arbete hos oss är vaccinerad mot covid-19.

Arbetsuppgifter

Arbeta som idrottslärare utifrån din behörighet. Ingå i team runt praktiskt estetiska ämnen, samt delta i skolutveckling tillsammans med arbetslaget.
Vid annan teoretisk behörighet också undervisa i en årskurs och ingå i det teamet.

Kvalifikationer

För den här tjänsten krävs att du är legitimerad idrottslärare.
Du behärskar det svenska språket på en hög nivå för att kunna kommunicera på ett situationsenligt sätt. Legitimation att undervisa i ytterligare ämne är högt meriterande.

Har du erfarenhet av arbete inom skola utifrån ett läraruppdrag är det meriterande då du har en förståelse för uppdraget samt organisationens utmaningar och behov. Har du även erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell skolmiljö är det meriterande men inget krav. All specialpedagogisk kompetens är meriterande.

Som person är du kommunikativ vilket innebär att du är bra på att göra dig förstådd och du är även inlyssnande. Du samarbetar väl vilket gör att du kan se och möta behov och på ett sunt sätt ifrågasätta. Du är ansvarsfull, självständig och kan driva ditt eget arbete och omsätta tankar och idéer till handling.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1082520

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.