Förskollärare Oasens förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Oasens förskola, ligger på område Öst i Åstorp och vi har närhet till skogen. På vår förskola har vi barn i åldrarna 1–5 år. Hos oss vill vi att barnen ska känna sig trygga och att varje dag ska bli rolig och lärorik.

I vår verksamhet ingår rörelse och utevistelse, på gården, lekplatsen och i skog och mark. Vi använder barnens lek som ett redskap i undervisningen och värderar den högt.
Vi delar in barnen i olika grupper anpassade efter deras utveckling. Vi arbetar projekt/tema inriktat


Arbetsuppgifter

Nu söker vi en positiv, flexibel och driven lagspelare som har nära till skrattet till vårt arbetslag på avdelning Upplevelsen, på Oasens förskola. Vi är ett arbetslag med erfarna pedagoger och vi arbetar med barn i åldern 1-3 år. Du är utbildad förskollärare med legitimation, och vill jobba med oss och verka för att göra förskolan till en positiv upplevelse för våra barn, varje dag!

Kvalifikationer

Du får gärna ha TAKK utbildning och vara van att arbeta med bildstöd i vardagen. Du ska ha höga krav på din verksamhet och din undervisning ska bygga på tydlig planering, analys och reflektioner. Du ska trivas med att jobba i ett mindre team med nära relation till dina kollegor, där det kollegiala arbetet ligger som grund till verksamheten varje dag. Din erfarenhet, flexibilitet samt ditt engagemang skapar trygghet för arbetslaget och i barngruppen.

Vi erbjuder dig:
* 8 kompetensutvecklingsdagar per år
* Vi är en förskola med mycket engagerad personal.
* Tydligt systematiskt kvalitetsarbete med höga krav som bygger på mål, insatser, kriterier och tydlig uppföljning.
* Tid för planering, reflektion och sambedömning, både enskilt och tillsammans med dina kollegor
* Fria måltider och arbetskläder
* Friskvård via benify

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1138891

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.