Kurator till Domnarvets skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Domnarvets skola är en grundskola F-9 med 660 elever. Vi arbetar framtidsinriktat med fokus på arbetslag med ansvar för årskursen och en flexibel syn på schema och förutsättningar för elevernas lärande. Pedagogisk mångfald med elevens eget lärande sätts i centrum.

Vi på Domnarvets skola siktar högt och arbetar målmedvetet för hög kvalitet, stor arbetsglädje och ett tydligt elevperspektiv! Med gemensamma kunskaper och erfarenheter skapar vi sammanhang, kontinuitet och progression i elevernas utveckling och lärande.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med psykosocialt och kurativt stöd till eleverna, vilket också kan innefatta externa kontakter med myndigheter och andra. I mån av behov kommer du också arbeta gruppdynamiskt i klasser eller grupper som har behov av detta. Uppdraget innefattar även främjande och förebyggande elevhälsaarbete. Du ingår i skolans resursteam där ni arbetar i nära samarbete med övrig personal för att stödja eleverna under deras skoldag. Du ingår också i skolans trygghetsteam. I ditt uppdrag medverkar du i upprättande av förebyggande handlingsplaner och annan kartläggning som åligger kurator.

Kvalifikationer

Du har en utbildning adekvat för tjänst som kurator och en dokumenterad erfarenhet av de olika aspekterna av yrket. Lägst socionomutbildning.

Du har goda datakunskaper. Vi behöver dig som är strukturerad, flexibel, positiv, förtroendeingivande, har en god samarbetsförmåga och en förmåga att arbeta i team. Språkkunskaper i engelska är meriterande eftersom det kan komma att ingå i tjänsten.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-10

Tidsbegränsad till: 2022-06-10

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1067508

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.