Administrativ assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

Till förvaltningens stab söker vi nu en administrativ assistent. Staben består av 15 medarbetare som är förvaltningens gemensamma stödfunktioner. Här arbetar vi bland annat arbetar med ekonomi, administration, utvecklingsarbeten, förbättringsarbete, kommunikation och hållbarhetsfrågor.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en stjärna på administration, struktur och service. Om du lockas av möjligheten att få en stor bredd i dina administrativa arbetsuppgifter och som tycker det skulle vara intressant att tillhöra samhällbyggnadsförvaltningen så tror vi att vi har det perfekta uppdraget för dig!

Arbetsuppgifterna är varierade och kan tex innebära att registrera nyanställda, boka upp utbildningar, hantera administration i rekryteringar, boka lokaler, beställa fika samt koordinering kring olika möten. Rollen innehåller flera administrativa göromål, såsom sortering och arkivering mm. Vi vill även att du sammanställer och följa upp statistik kopplat till personalområdet samt avlastar ekonomi med lättare uppgifter, ex kontering av fakturor.

En annan viktig funktion är att du kommer ansvara för att sammankalla till och driva samverkansgruppen på samhällsbyggnadsförvaltningen. Du kommer även få delta i samt hjälpa till att korrdinera och planera mindre projekt inom andra områden samt administrera och planera event såsom kund- och medarbetarevent!
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning och som tidigare arbetat med personaladministration och/eller ekonomiadministration. Det är avgörande för oss att du har en god datavana av officepaketet samt tidigare erfarenhet av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat med att arrangera och koordinerat event eller utbildningsinsatser så är det starkt meriterande.

Rollen har många kontaktytor så vi förutsätter att du är en social och positiv person som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen samt som har en god kommunikativ förmåga och tydlig vilja att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är noggrann och strukturerad och som tar ansvar för dina egna uppgifter. Du behöver kunna ta egna initiativ och se vad som behöver göras för att lösa de uppgifter du fått. Du behöver ha ett gott öga för kvalité och detaljer samtidigt som du behöver kunna hantera en mängd olika uppgifter parallellt. För oss är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, samt har vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi utgår från att du är lösningsfokuserad i ditt sätt att ta dig an utmaningar och uppgifter.

Du behöver ha B- körkort.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-02

eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C54023

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.