jobb just nu!

Sjöängsskolan 6-9 söker biträdande rektor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Arbetsuppgifter

På Sjöängsskolan arbetar vi i tillsammans med engagemang och intresse för att alla elever ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Ditt uppdrag kommer innebära varierade arbetsuppgifter vilket gör att du måste vara flexibel med god förmåga att prioritera. Det är också viktigt att du är initiativtagande, strategisk och har förmåga att se helheter för att lyckas i rollen som biträdande rektor.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har en utpräglat god samarbetsförmåga och förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, lärare och kollegor för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktig aspekt i rekryteringen.
Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A874344

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!