jobb just nu!

Fritidspedagoger/lärare i fritidshem till Norra och Södra skolområdet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Vi söker nu fritidspedagoger till norra och södra skolområdet!

Norra skolområdet består av tre F-5 skolor och fritidshem i Åsbro, Snavlunda och Rönneshytta.

Södra skolområdet består av två F-5 skolor och fritidshem i Hammar, Olshammar, Åmmeberg och Zinkgruvan.

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som fritidspedagog ingår att planera, genomföra och utvärdera en verksamhet som genomsyras av ett kreativt och lustfyllt lärande samt att skapa en trygg miljö där elevens utveckling står i centrum. Du arbetar tillsammans med övriga pedagoger systematiskt mot målen i fritidshemmets läroplan.

Som fritidspedagog hos oss arbetar du under skoldagen tillsammans med lärarna i klassrummet. Det ger eleverna trygghet och en helhet under hela dagen.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för att driva och utveckla rastaktiviteter för våra elever.

Du kommer i ditt arbete att delta i nätverksträffar för fritidspedagoger både på norra/södra området och i hela kommunen.

Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv. Som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidspedagogsexamen eller är lärare med inriktning fritidshem. Du har goda kunskaper om fritidshemmets styrdokument.

Du är trygg, stabil och nyfiken och har ett professionellt förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skicka gärna in din ansökan snarast då intervjuer och tillsättning kan komma att ske under ansökningsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-05

Eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A761794

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller på papper. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.