jobb just nu!

Korttidsvikarier till förskola, fritids och grundskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som korttidsvikarie inom förskola, fritids och grundskola inom vår kommun på orterna Jokkmokk, Porjus och Vuollerim.

Välkommen att kontakta oss för intresseanmälan och/eller mer information:
Bemanning och rekryteringsenheten, 0971-173 37, bemanningsenheten@jokkmokk.se

Du kan även skicka in din ansökan via ansökningslänken på denna sida.

Kvalifikationer

Du har fyllt 18 år. Vi ser gärna att du har adekvat utbildning eller någon form av erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du är flexibel då vi kan behöva boka dig på ett arbetspass med kort varsel. Du är trygg i dig själv och trygg tillsammans med barn, elever och andra vuxna i arbetslaget. Att ta ansvar då du är på arbetsplatsen är naturligt för dig. Du känner engagemang och har ett intresse att arbeta med lärande.

För att arbeta inom skola och barnomsorg ska du uppvisa utdrag från belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Vi rekryterar löpande och du tillträder enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   79/2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.
För mer information se www.jokkmokk.se

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.