jobb just nu!

Arbetsterapeut till Socialförvaltningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Torsås kommun - en kommun med närhet och livskvalité i södra Kalmar län. Kommunen, med ca 7 000 invånare, kan beskrivas som ett Sverige i miniatyr. Här finns havet, kusten, stränderna, slättlandet, sjöarna och skogarna. Näringslivet domineras av tillverkningsindustrin men har också en stor potential inom besöksnäring och andra områden. Här kan vi erbjuda en hög livskvalitet med närhet och stor trygghet för invånare och besökare. Torsås kommun har fem förvaltningar och tre helägda bolag.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en leg arbetsterapeut till vår hälso- och sjukvårdsenhet. Som arbetsterapeut arbetar du med personer i alla åldrar inom funktionsstöd, ordinärt- och särskilt boende. Du bedömer aktivitetsförmågan samt beslutar om insatser för att behålla och utveckla personens egen förmåga. Du arbetar med aktivitetsbedömning och -träning, handledning, bostadsanpassning och förskrivning av tekniska hjälpmedel. Vi arbetar utifrån ett individstödjande förhållningssätt. I din roll som arbetsterapeut handleder du omvårdnadspersonalen i arbetssättet att stödja och stimulera personens förmåga. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterska, biståndshandläggare, områdeschef och omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.
Du ska kunna arbeta självständigt, kunna göra egna bedömningar och ta egna beslut efter dessa. Teamarbete och ett bra bemötande ser vi som viktiga egenskaper.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.
Löpande urval tillämpas.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   19/SN001:8138

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Mån-fre

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)
Varmt välkommen med din ansökan!