jobb just nu!

Personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalcykel med bruttolöneavdrag
• Personalbil med bruttolöneavdrag
• Lärare har möjlighet till semestertjänst


Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se


Socialförvaltningen bedriver en bred verksamhet inom äldreomsorg med hemtjänst och särskilda boenden,
LSS/socialpsykiatri, samt stöd och rådgivning till barn och vuxna inom individ- och familjeomsorgen. Vi har för närvarande
ca 250 medarbetare sammanlagt.
Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra
bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare och patienter är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas.
Vi uppmuntrar till delaktighet och eftersträvar alltid ett gott bemötande med respekt för den personliga integriteten.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en personlig assistent för ett föräldravikariat till en kvinna boende i Lekebergs kommun. Vi söker även timvikarier till samma kvinna.

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där sjukdomen sätter gränser vilket omfattar till exempel personlig omvårdnad, vardagliga hushållssysslor, förflyttningar med hjälpmedel samt att vara behjälplig vid aktiviteter i och utanför hemmet.

Kvalifikationer

Du som söker ska:
- Inneha B-körkort och tillgång till egen bil
- vara rökfri
- i enlighet med brukarens önskemål vara kvinna

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och har en positiv inställning. Utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-05-31

Med eventuell möjlighet till förlängning Tillträde enligt överenskommelse.
Cirka 50%

Ansökan

Referensnummer:   A484196

Gör ansökan

Anställning

En deltidsvikarie och eventuellt timvikarier

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi intervjuar fortlöpande under hela ansökningstiden, gör därför din ansökan redan idag!

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.