Undersköterska till Garverivägens boende och korttidsvistelse

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 500 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Garverivägens boende och korttidvistelse ligger centralt belägen i Älvängen, med närhet till allmänna kommunikationer, affärer, restauranger, träningslokaler med mera.
Totalt finns 50 platser i huset fördelat på korttidsplatser och särskilt boende med inriktning mot somatik och demens. Arbetsgrupperna på de olika enheterna består av undersköterskor som arbetar dag, kväll och helg. Särskild grupp med nattpersonal finns i huset. Vi söker nu undersköterskor till enheterna som riktar sig mot somatik (kroppsliga sjukdomar och funktionsnedsättningar) och till enheter som erbjuder korttidsvistelse. Det är både tillsvidaretjänst och vikariat som annonseras och intervjuer kommer att påbörjas under annonseringstiden, så välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Den enskildes/hyresgästens behov av stöd, vård, rehabilitering och social stimulering styr dina arbetsuppgifter. Du behöver ha goda kunskaper i omvårdnad och vara beredd att ta emot uppgifter på delegation. Det innebär att ge den enskilde personen stöd i vardagen som exempelvis i måltidssituationer, vid personlig hygien, medicinintag, träning för att återfå funktioner, medverka till socialt umgänge och att planera och genomföra aktiviteter. Även praktiska uppgifter som städ och köksarbete ingår liksom dokumentation i våra olika datasystem. Du ska bistå den enskilde med att få en så trygg och säker vård och en så meningsfull vardag som det är möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha ett intresse av att arbeta med människor och ha goda omvårdnadskunskaper. Du behöver kunna se varje människa utifrån dennes behov och förmågor och ha ett respektfullt förhållningssätt och bemötande. Du behöver kunna arbeta självständigt, ta ansvar och ha lätt för att samarbeta.
Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket, i samtal så att du förstår men också att du blir förstådd. Du behöver också kunna läsa och skriva på svenska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-01

Eller enligt överenskommelse.
Tjänsterna är både tillsvidare och långtidsvikariat.

Ansökan

Referensnummer:   A1139387

Gör ansökan

Övrigt

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.