jobb just nu!

Lärare matematik och annat naturvetenskapligt ämne

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Lärare på vuxenutbildningens gymnasienivå - Matematik och annat naturvetenskapligt ämne (Kemi, Naturkunskap eller Biologi).

Arbetsplats CFL Bollnäs

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av undervisning i matematik och annat naturvetenskapligt ämne (både i grupp och på distans). Samarbete med Högskolan i Gävle kring Tekniskt basår i samverkan.
Vidareutveckling av digital distansutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
- lärarlegitimation i matematik och annat naturvetenskapligt ämne på gymnasial nivå
- god kommunikativ förmåga, såväl analogt som digitalt samt vill stimulera eleverna till aktivt lärande i olika former.
- god ledarskapsförmåga.
-förmåga att kommunicera målen med undervisningen och tydliggöra bedömning för eleven samt anpassar ditt arbetssätt till målgruppen.
- kan samarbeta och utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor och i arbetslaget.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Erfarenhet från arbete inom vuxenutbildning är meriterande.

Anställningens omfattning

Tjänsten utformas som en semestertjänst

Tillträde augusti 2019

Ansökan

Referensnummer:   A876908

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!