Speciallärare eller lärare med specialpedagogisk kompetens Närlundaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Närlundaskolan är kommunens största F-5 skola med ca 320 elever. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas med en pågående nybyggnation av en skolbyggnad för åk 4-6 samt en planerad nybyggnation av skolbyggnad för åk F-3 samt fritidshem. Skolan ligger vackert belägen i centrala Askersund med närhet till skogar och sjöar. Vi hoppas att du vill vara en del av den stora förändring som Närlundaskolan kommer att genomgå. En spännande framtid väntar oss och våra medarbetare!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.

Arbetsuppgifter

Till Närlundaskolan söker vi nu dig som är utbildad speciallärare eller är legitimerad lärare med specialpedagogisk kompetens. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med skolans specialpedagog och skolans övriga speciallärare. I uppdraget ingår att ge stöd till pedagoger och att aktivt arbeta med elever i behov av särskilt stöd enskilt eller i grupp samt utföra kartläggningar. Tillsammans arbetar vi för ökad måluppfyllelse genom tidiga insatser!

Kvalifikationer

Vi förväntar oss att du har god pedagogisk kompetens och förståelse för ditt uppdrag med fokus på elevernas utveckling och måluppfyllelse.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Observera att intervju och tillsättning kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1032724

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via Offentliga jobb och inte via e-post eller papper.
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!