Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Som leg. fysioterapeut/sjukgymnast är du med och skapar viktiga förutsättningar för patienten att leva ett så självständigt, delaktigt och meningsfullt liv som möjligt. Arbetet består bland annat av funktionsbedömningar av aktivitetsförmågan och stödbehov för att utifrån patientens behov sedan planera genomförande, uppföljning av insatser, behandlingar och individuella träningar samt förskrivning av hjälpmedel.

Arbetet sker i team kring patienten i särskilt boende, ordinärt boende eller på Korttidsboende tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterska, omvårdnadspersonal och rehab assistent. I arbetet ingår även delegering och handledning av omvårdnadspersonal. Dokumentationen sker i journalsystemet Lifecare.

Kvalifikationer

Du är leg. fysioterapeut/sjukgymnast och är trygg i din yrkesroll.

Som person ser du positivt på tillvaron och ser det som en självklarhet att bidra och arbeta lösningsfokuserat med respekt för patientens autonomi. Du uppskattar att arbeta i team över professionsgränserna samtidigt som du tar ansvar för din egen insats och för dina patienter.

Tidigare erfarenhet av att arbeta som leg. fysioterapeut/sjukgymnast inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.
B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse. Intervjuer och urval kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Ansökan

Referensnummer:   A1176208

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
40 timmar/vecka

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.