HR-specialist med lust, mod och engagemang

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Arbetsuppgifter

Vi söker en driven och utåtriktad HR-specialist till HR-avdelningen. Den vi söker ska arbeta konsultativt främst mot kommunens chefer på olika nivåer. Det innebär att arbetsområdet sträcker sig från lag och avtalstolkningar till en klok och medmänsklig personalpolitik. Eftersom vi står inför stora utmaningar när det gäller personal- och kompetensförsörjning samt ska tillse att vi har en god arbetsmiljö kan möjliga ansvarsområden bli rekrytering, kompetensförsörjning, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor. Det finns stora möjligheter att påverka innehållet i tjänsten utifrån den sökandes kompetens. Vi arbetar med flera stödsystem såsom PersonecP, Winlas, KIA, Visma recruit, Adato/Novi, Esmaker mfl.

Vi tillämpar årsarbetstid, vilket innebär att den som får tjänsten har goda möjligheter att själv bestämma sina arbetstider utifrån de krav arbetet ställer.

Visst distansarbete är möjligt.

Kvalifikationer

Den vi söker ska vara utbildad personalvetare med beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande kompetens. Det är mycket viktigt med goda arbetsrättsliga kunskaper. Det är meriterande med kunskap inom avtalstolkningar, rekrytering och rehabilitering. Som person ska den vi söker vara driven, kommunikativ, serviceinriktad, strukturerad, kreativ samt noggrann och kunna arbeta konsultativt. Att kunna uttrycka sig väl både muntligt och skriftligt och känna sig trygg att prata inför både personal- och ledningsgrupper. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Urval kommer att ske efter den 14 augusti men vänta inte med att söka!

Meriterande är om du har några års erfarenhet inom personalområdet och gärna inom det kommunala avtalsområdet.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1136387

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!