jobb just nu!

Eslövs Kommun söker Parkarbetare för visstidsanställning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är traditionellt parkarbete och grönyteskötsel, vilket innebär bland annat gräsklippning, men även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel är meriterande.
Maskinvana samt B körkort är ett krav.

Det är viktigt att du gillar att arbeta med människor och visar intresse och förståelse för andra. Passar in i gruppen och skapar laganda.
Uppmärksammar och belönar andras bidrag och lyssnar, rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt. Stödjer och bryr sig om andra och visar respekt för andra gruppmedlemmars åsikter och bidrag.
Utvecklar självinsikt och kommunicerar den öppet.

Du är noga med att följa instruktioner och tillvägagångssätt samt policys. Håller sig till tidsplaner och anländer punktligt till arbete och möten. Visar engagemang för organisationen och följer de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen.

Du kan planera och organisera och tar möjliga förändringar i beaktande. Utnyttjar tiden effektivt och ser och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-01

Tidsbegränsad till: 2019-10-31

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C24721 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.