jobb just nu!

Sjuksköterska inom omsorg och psykiatri

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Folkhälsa & hälso- och sjukvård, Stöd & service, Socialpsykiatri & öppenvård, Myndighetsutövning socialtjänst samt Vård och omsorg.

Verksamhetsområdet Folkhälsa & hälso- och sjukvård söker sjuksköterska till den arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för Luleå kommuns ca 50 grupp-, stöd- och serviceboenden. Här bor personer med fysiska och/eller psykiska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för dessa patienter!

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i en arbetsgrupp tillsammans om nio medarbetare, dina patienter är bosatta i mindre boenden spridda inom Luleå kommuns gränser.

Du är bilburen men har en bas, ett kontor, där du och dina kollegor påbörjar er dag. Under jourtid kommer du även i kontakt med dina övriga kollegor inom organisationen, våra äldre och sjuka inom både vård- och omsorgsboende samt inom hemsjukvården.

Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har omvårdnadsansvar för patienter inom ditt område, där hembesök, vårdplanering, dokumentation, läkemedelshantering, delegering, utbildning och handledning är uppgifter som fyller dina dagar.

Du har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier i den interna verksamheten men även med andra vårdgivare.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistutbildning i psykiatri.

Arbetet ställer stora krav på medicinsk kompetens, självständighet och flexibilitet.
Du har god samarbetsförmåga, personlig mognad, är strukturerad och självgående. Du har intresse av att arbeta med patienter som har fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Du kan göra prioriteringar, bedömningar av hälso- och sjukvårdsbehov och har förmåga att handleda. I uppdraget ingår även att utföra planerade och oplanerade hembesök.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2020-12-31

Tillträde 2020-08-24

Ansökan

Referensnummer:   A964260

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb