Grundlärare åk 4-6 Skräddarbacksskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Skräddarbacksskolan är en F-6-skola som ligger vackert belägen på en liten höjd, med närhet till skog och mark i stadsdelen Skräddarbacken. Totalt finns ca 500 elever och ca 70 personal på skolan.

Vi arbetar med läs- och skrivmetoden ”Att skriva sig till läsning”, vilket innebär att eleverna redan från förskoleklass arbetar med digitala verktyg för läs- och skrivinlärning.

Skräddarbacksskolan samarbetar med Högskolan Dalarna och tar emot lärarstudenter, som gör sin verksamhetsförlagda utbildning hos oss.

Vi samarbetar med Dalarnas idrottsförbund och erbjuder alla elever pedagogledda rörelseaktiviteter varje vecka.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Undervisning och mentorskap i åk 4-6.

Vi söker dig som vill arbeta för att väcka och utmana våra elevers nyfikenhet och lust att lära. Att vara lärare hos oss innebär också att kunna anpassa lärandet för samtliga elever, samt att arbeta relationsskapande med elever, vårdnadshavare och kollegor. I läraruppdraget ingår planering och genomförande av undervisning samt dokumentation, utvärdering och utveckling av det pedagogiska arbetet. Främjande och förebyggande arbete mot kränkande behandling ingår också i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med föreskriven utbildning som överensstämmer med tjänsten. Du har vana av att planera, genomföra, utvärdera, dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling. Du är väl insatt i LGR11. Du har goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt och vi ser gärna att du har legitimation i ämnena svenska, so och matematik. Meriterande är även om du har högskolepoäng i specialpedagogik och/eller Svenska som andraspråk.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet där flexibilitet, engagemang och god social kompetens är viktiga förutsättningar för att lyckas med uppdraget.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-10

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1072289

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.