Vikariat som teckenspråkskunniga boendestödjare till Lekebergs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter

Socialförvaltningen söker nu två teckenspråkskunniga boendestödjare för vikariat till våra två boenden och daglig verksamhet inom LSS.

Arbetet utgår ifrån varje boende/deltagares individuella behov och önskemål och utförs i enlighet med verksamhetens uppdrag tillsammans med övrig personal. Arbetet är mycket variationsrikt, ditt uppdrag som boendestödjare är att ge stöd och handledning till de boende utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Arbetsuppgifterna kan beskrivas som att motivera, handleda och vara behjälplig i olika vardagssituationer (tvätt, städ personlig omvårdnad, fritidsaktiviteter), upprätthålla sociala kontakter och relationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är tvåspråkig (hörande och talar teckenspråk flytande)
- har utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant
- har körkort med behörighet B och kan/får köra bil.
För denna tjänst behöver du vara en person som talar teckenspråk flytande, likväl som du är hörande för att kunna jobba med de arbetsuppgifter som förekommer i denna tjänst.
Vi förväntar oss att du är en person som har ett respektfullt förhållningssätt gentemot alla du möter. Som person är du lugn och stabil med en pedagogisk förmåga. Du uppskattar ett varierande arbete där du får möjlighet att motivera och stötta våra brukare i deras vardag med kreativitet och tålamod och har ett utvecklings- och lösningsinriktat arbetssätt. Vi ser också att du är bra på att skapa och behålla sociala kontakter samt har förmågan att tillföra en positiv arbetsgemenskap med dina kollegor.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
6 månader eller längre. Vikariat under 1 år.

Ansökan

Referensnummer:   A507781

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.