Sjuksköterska till vårdcentralen Sländan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du en engagerad sjuksköterska med intresse för egen astma/KOL-mottagning och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss på vårdcentralen Sländan?

På Sländan jobbar undersköterskor, medicinska sekreterare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och psykosocial resurs. I omställningen till nära vård jobbat vi nu i tre tvärprofessionella team. Detta för att möta våra patienter med kontinuitet och tillgänglighet samt delaktighet.

Sländan är en arbetsplats där vi tar hand om varandra och gör vårt bästa för att hjälpas åt i vardagen. Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas, känna arbetsglädje och kunna utvecklas på jobbet. Som ny medarbetare får du en stabil introduktion på arbetsplatsen och handledning i dina arbetsuppgifter. Vår ambition är att du ska få en trygg start och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill stärka upp vår astma/KOL-mottagning. Du kommer att ha en betydande roll i vårt team gällande utredning, behandling samt vara den som stödjer och stärker patienten i dennes sjukdomsroll för att få en bra funktion i vardagen.

Du kommer även att ingå i ett av våra tre team, som är tvärprofessionellt. Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete, bedömningsmottagning och telefonrådgivning. Vi arbetar utifrån ett hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande perspektiv. Distriktsköterskor och specialistsjuksköterskor har egna mottagningar inom diabetes, astma/KOL, demens och inkontinens.

Du kommer att få ett varierat, spännande och roligt jobb där du får möta människor i alla åldrar. Vi jobbar ständigt med förbättringar och i det arbete är du en viktig del, vi ser gärna att du är öppen för förändringar och bidrar till vår utveckling.

Distansarbete viss del av tid är möjligt om önskemål finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av och/eller intresse av astma/KOL. Saknar du utbildning inom astma/KOL, finns möjlighet att läsa in denna kompetens genom en anställning hos oss.

Vi vill att du är positiv och engagerad, som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och är en god kollega, där du bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö.

Du behöver trivas med att arbeta självständigt, men även tycka om att samarbeta med andra i det tvärprofessionella teamet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. Goda datakunskaper är nödvändigt.

Om du funderar på att flytta hit erbjuder vi dig inflyttarservice, det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg. Läs mer om det och våra andra förmåner här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner

Vill du prova att besöka oss innan du bestämmer dig? Kontakta oss så ordnar vi det!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag har passerat.

Ansökan

Referensnummer:   PVR 148/22

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.