jobb just nu!

Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 13 000 invånare.

På Hedens skola möts Du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och mycket glädje. Du arbetar här i en stimulerande och positiv miljö med goda relationer mellan pedagoger, elever och föräldrar.

Hedens är en förskola och skola för åldrarna 1-16 år, med ett helhetstänk kring verksamheten. Vi har renoverat och byggt till för att få moderna, ändamålsenliga lokaler för en skapande, kreativ undervisning enligt ledorden Trygghet, Respekt och Kreativt lärande!

Arbetsuppgifter

Hedens särskola på Hönö söker dig som är behörig speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Vi söker en tydlig och engagerad lärare som kan anpassa och lägga upp din undervisning så den passar såväl gruppens som elevens individuella förutsättningar. Du har god förmåga att samarbeta med elever, kollegor och föräldrar. Du trivs bra med att arbeta i arbetslag och vill bidra aktivt i skolans gemensamma utvecklingsprojekt.

Kvalifikationer

Du är utbildad speciallärare med inriktning utvecklingsstörning.

Du är en trygg i din lärarroll med beprövad förmåga att stärka elevernas självförtroende och du har givetvis god pedagogisk och social kompetens. Du kan arbeta självständigt och du har en förmåga att ge en lärorik och givande undervisning. Du strävar efter att hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Stor vikt läggs vid därför vid personlig lämplighet.
Meriterande är om du har kunskaper i tecken som stöd och om du har erfarenhet av arbete med elever med funktionsvariation och autism.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-15

80-100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A883055

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Rekrytering och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss bestämt kontakt med rekryteringsfirmor, bemanningskonsulter och liknande.