jobb just nu!

Badvärdar i Strömsund och Hoting

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är naturen och den storslagna vildmarken alltid nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Strömsunds kommun/Kultur- och Fritidsavdelningen söker badvärdar till Strömsunds simhall och Hotings Simhall Läsåret 20/21.

Arbetsuppgifter

Badvärden ansvarar för den allmänna ordningen och övervakning vid bassängen och i badhuset samt tillhörande omklädningsrum. I arbetsuppgifterna ingår även att öppna och stänga badhuset de kvällar det är allmänt bad.

Kvalifikationer

Du är simkunnig och har avlagt livräddningsprov för guldmagistermärket. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Som person har du ett trevligt bemötande, är ansvarstagande och självgående. Arbetet kräver att du arbetar i team vilket innebär att du ska kunna samarbeta.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-09-01

Tidsbegränsad till: 2021-06-30

Deltid

Ansökan

Referensnummer:   A963202

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.