Fritidspedagog till Skönsmons skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.

Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling.

Skönsmons skola är belägen i centrala Sundsvall. Skolan är en F-6 skola med för närvarande cirka 330 elever.

Lärmiljöerna för elever i åk F-6 är byggda och renoverade 2019 utifrån ett medvetet pedagogiskt tänk och en arbetsmiljö utöver det vanliga. Såväl elever som personal är väldigt nöjda.

Digitalisering är prioriterat och skolans ambition är att ligga i framkant när det gäller att använda modern teknik för att bidra till hög kvalité och hög måluppfyllelse.

Våra medarbetare är viktiga för oss!

Läs mer om Skönsmons skola här: https://sundsvall.se/utbildning-och-forskola/grundskola/grundskolor/kommunala-grundskolor/skonsmons-skola-f-6

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som lärare/fritidspedagog i fritidshem.

Kvalifikationer

Vi söker en behörig lärare mot fritidshem /fritidspedagog.

Du har goda kunskaper i svenska språket.

Du har god vana av att använda tekniska hjälpmedel.

Du ska ha en välutvecklad förmåga avseende användandet av IT som pedagogiskt verktyg för eleverna. Väl förankrad i läroplanens mål för fritidshem.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i barngrupp.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom fritidshem.

Vi söker en person som har god samarbetsförmåga och är initiativtagande, du har förmåga att arbeta strukturerat och är handlingskraftig.

Vi lägger stor vikt i personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C165203

Gör ansökan

Övrigt

Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in.

Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.