Reparatör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 140 anställda och omsätter 400 miljoner.
Läs gärna mer på www.nvk.fagersta.se

Arbetsuppgifter

NVK söker nu en engagerad reparatör till verkstaden. På verkstadsavdelningen på NVK arbetar idag två stycken reparatörer med att ansvara för alla reparationer, underhåll och service på NVKs maskiner, bilar och fordon så som lastbilar, ismaskiner, snöröjningsfordon, sopmaskiner, städ-maskiner, motorsågar, häcksaxar osv.

Som reparatör på NVK gör du även däckbyten på samtliga bilar och fordon och håller koll på konditionen av däcken. I arbetet ingår även svets- och specialjobb för bl.a. storkök. Felsökningen av fordon (bilar och maskiner) sker med diagnossystemet Auto Com.

Verkstaden hjälper även till att åtgärda fel på Reservkraftverk, Elverk och på Brandstation vid behov.

I tjänsten ansvarar du även för besiktning av bilar, maskiner och redskap. Verkstaden håller koll på att detta sköts efter rätt intervaller och ser till att bilar blir besiktade i rätt tid. Du skall även vara behjälplig vid besiktning av maskiner.

Verkstaden ansvarar även för Petroliabåten i Engelsberg på uppdrag av Kultur och Fritid, där vi sköter service, underhåll och upptagning/sjösättning.

Kvalifikationer

För tjänsten som reparatör bör du ha en fordonsteknisk utbildning och/eller mångårig erfarenhet av verkstadsarbete gärna från lastbil-/fordonsverkstad. Det är av vikt i denna tjänst att du har goda Svetskunskaper och/eller kunskaper inom fordonsel.

Det är meriterande ifall du har förarbevis på hjullastare. Heta arbeten/ Arbete på väg/ Säkra lyft och/eller Hydraulikkunskaper är meriterande för tjänsten.

Du är strukturerad, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Du är även lösningsorienterad och har förmågan att hitta lösningar snabbt på uppkomna problem. Vi ser att du är bra på att samarbeta med andra och du kan anpassa dig och hitta win-win-lösningar. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna tjänst.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-06-01

Enligt överenskommelse
100%

Ansökan

Referensnummer:   C52036

Gör ansökan