jobb just nu!

Höörs kommun söker en friluftlivssamordnare!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 750 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1200 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Du kommer att tillhöra en liten enhet inom samhällsbyggnadssektorn med bred kompetens. Vi arbetar med det offentliga rummet och hanterar frågor inom trafik, gatuväsendet, parker, fritid, utemiljö på skolor, förskolor, transporter, fordon och naturligtvis friluftsliv.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara kommunens samordnare för frågor som rör vandringsleder, bad- och båtplatser och övrigt friluftsliv. Tjänsten kommer att vara uppdelad på två delar där 50 % avser drift och underhåll av befintligt outdoor och 50 % avser utredning genomförande av nya projekt inom outdoor.

I arbetsuppgifterna ingår:
- ansvar för löpande tillsyn och drift genom att hantera avtal, beställa åtgärder och följa upp i enlighet med budget
- ansvar för utredningsarbeten och utifrån dessa initiera och leda nya utvecklingsprojekt i enlighet med investeringsbudget
- hantera badvattenprover, uthyrning av båtplatser och kontakt med markägare och föreningar
- ansvar för den digitala informationen angående friluftsliv på kommunens hemsida och sociala medier
- att hålla kartan uppdaterad samt föra en dialog med kommunens kommunikatörer
- i förekommande fall att bereda ärenden och föredra dessa i nämndssammanhang.

Kvalifikationer

Vi ser att du har god kunskap och erfarenhet av utredningsarbete, projektledning och nätverkande. Du har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt en god kommunikativ förmåga. Vi ser att du även har ett stort personligt engagemang för och personlig erfarenhet av utövande av friluftsliv.

Körkort B är ett krav.

Det är meriterande om du har kunskap om modern information- och kommunikationsteknik, samhällsplanering, naturvård, allemansrätten, kommunal verksamhet och om ideellt föreningsliv.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   25/20

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.