jobb just nu!

Vi söker specialpedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturismkommun. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Vi har också en spännande utveckling framför oss med en internationell flygplats i Sälen som öppnar 2019.

Då vi står inför ett generationsskifte innebär det att vi kontinuerligt behöver rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Gemensamt för våra yrken är det viktiga mötet med människor och att vi ständigt arbetar för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i Malung-Sälens kommun. Vårt fokus har resulterat i att vi har en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi kan även erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Vill du också vara med och utveckla Malung-Sälens kommun? Sök jobb hos oss! Du hittar alla lediga jobb på www.malung-salen.se/ledigajobb

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog hos oss arbetar du och den centrala elevhälsan tillsammans med skolans personal samt skolledningen inom grundskolan, grundsärskolan samt våra fritidshem. Du och dina kollegor arbetar med utvecklingen av den inre pedagogiska verksamheten och målet är att våra skolor ska erbjuda goda och tillgängliga lärmiljöer för hög måluppfyllelse. Aktuell forskning och beprövad erfarenhet ska ligga till grund för de specialpedagogiska insatserna. Som special pedagog kommer du att:
-Utreda och analysera. Du ska medverka i det hälsofrämjande och förebyggande arbetet samt medverka i arbetet för att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer.
-Genom din fördjupade kompetens arbeta med fortbildning och vara en kvalificerad samtalspartner för frågor på organisations-, grupp- och individnivå till skolpersonal och skolledning i pedagogiska frågor.
-Utveckla och kvalitetssäkra de specialpedagogiska metoderna utifrån aktuell forskning.

Din tjänst har placering i vår centrala elevhälsa inom Malung-Sälens kommuns grundskola/grundsärskola.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog och som är behörig lärare inom grundskolan eller grundsärskolan. Alternativt dig som är behörig lärare inom grundskolan och som påbörjar din utbildning till specialpedagog på deltid under året.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som har körkort och tillgång till bil då resor i tjänsten förekommer dagligen.

Vid studier till specialpedagog under tiden din anställning pågår har vi möjlighet att erbjuda viss tid för studier under arbetstid.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A847806 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten omfattas av registerkontroll.

Tjänsten tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Inför rekryteringsarbetet har Malung-Sälens kommun tagit ställning till att de rekryteringskanaler som ska användas och avböjer därför all kontakt för säljande ändamål, för tjänster så som mediapublicering, rekryteringssajter eller liknande.