jobb just nu!

Lärare i engelska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att direkt underställd kommunstyrelsen, ansvara för arbetsmarknadspolitiska frågor, integrationsfrågor och vuxenutbildning.

Förvaltningen har över 4000 kunder/klienter per år i olika utbildningar, anställningsformer, praktikplaceringar, sommarjobb och integrationsåtgärder. Förvaltningen har idag 270 medarbetare och omsätter 280 miljoner kronor.


Vuxenutbildningen erbjuder kurser/utbildningar i olika omfattning på dag- eller kvällstid i form av undervisning på plats eller distans utifrån elevens behov. I Vuxenutbildningen ingår kommunal vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå samt särskild utbildning för vuxna, utbildning i svenska för invandrare (SFI), yrkeshögskola, uppdragsutbildning och lärcentrumverksamhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever i engelska på grundläggande och gymnasial nivå. Du kommer att ingå i arbetslag tillsammans med lärare inom samma ämnesområde. Samverkan sker även med speciallärare/pedagog och lärare inom andra ämnesområden inom Vuxenutbildningen i Luleå och i samverkansområdet femkanten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i engelska på alla nivåer inom Vuxenutbildningen. Behörighet i fler ämnen och erfarenhet från vuxenutbildning är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplig.
Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

2019-08-12 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A885105

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb