Vikariat Arbetsterapeut

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du Arbetsterapeut och vill arbeta i en härlig liten stad tillsammans med en grupp arbetsterapeuter med hög kompetens och lång erfarenhet? Vi söker arbetsterapeut för vikariat 6 månader eller längre till Askersunds kommun. Vi har en förhoppning om att det kommer bli en fast tjänst efter att erforderliga beslut fattats. Just nu är vi inne i ett skede med flera pågående förbättringsarbeten och det tycker vi är väldigt roligt.

Askersund är en liten stad vid Norra Vättern, som sjuder av liv under sommaren där man kan shoppa och äta gott på någon av alla trevliga caféer och restauranger. Vill man hellre ta det lugnt så är det nära till sköna bad eller vandring i skog och mark. Helt enkelt en fin plats att arbeta på!

Att arbeta inom en mindre kommun innebär ett omväxlande och spännande arbete, vi har nära till varandra i organisationen och som arbetsterapeuter har du nära till dina kollegor då ni utgår från samma plats. Vi har ett nybyggt vård och omsorgs boende som togs i bruk i augusti 2020, där finns 64 platser för demens och 36 platser för somatik. I hemsjukvården och funktionsstöd har vi ca 180 brukare som vi har hälso- och sjukvårdsansvar för.
Tillsammans med sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och enhetschefer så skapar vi en god vård för medborgarna i Askersunds kommun.
Som medarbetare utför du ett meningsfullt arbete med goda villkor. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeutens uppgifter är bland annat:
- Arbetsterapeutiska bedömningar, rehabilitering och hjälpmedelsförskrivning.
- Medverka vid vårdplaneringar och teamträffar.
- Handledning av personal.
- Dokumentation i vårat journalsystem Procapita+.
Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.
Som arbetsterapeut kommer du att samarbeta och kommunicera med interna och externa aktörer, då vi är en liten kommun har vi ett nära och personlig samarbete med dessa.

Kvalifikationer

Legitimerad Arbetsterapeut.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Vi tror att du är självständig och engagerad, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Körkort B är ett krav.
Erfarenhet av kommunal vård är önskvärt

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2023-05-31

Enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet kan börja innan annonsens slutdatum så vänta inte med att söka.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   Arbter23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag
Trivselpeng

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!