jobb just nu!

Yrkeslärare Frisör till Hantverksprogrammet vid Luleå gymnasieskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen
Skolan i Luleå – en nationell förebild

Våra ledstjärnor är;
- Engagemang och arbetsglädje
- Ansvar, analys och resultat
- Kompetens

I centrala stan finns Luleå Gymnasieby som är ett campusområde som samlar de flesta kommunala gymnasieutbildningarna med nästan 2300 elever. Eleverna i Luleå Gymnasieby skall ges förutsättningar för ett livslångt lärande genom att fokusera på kunskaper, delaktighet, ansvarstagande och ledarskap så att de förbereds för arbetslivet och som samhällsmedborgare. Kontakterna med näringslivet är många och i de lokala styrgrupperna samverkar näringslivet med gymnasieskolan för att skapa goda förutsättningar för eleverna att vara väl förberedda förtiden efter gymnasieutbildningen.

I gymnasieskolan finns även spetsutbildningar i matematik samt nationellt godkända idrottsutbildningar och riksbasketgymnasium.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du ska undervisa i yrkesämnen på Hantverksprogrammet inriktning Frisör, Kvarteret Hackspetten.

Du kommer att ingå i ett arbetslag och i ämneslag med kollegor i andra yrkesämnen inom Luleå Gymnasieskola. Det innebär nära samverkan i gymnasiebyn, med vår Elevhälsa samt med övriga lärare och personal i kvarteren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation med inriktning som yrkeslärare i hantverk frisör.

Det här arbetet passar dig som är en tydlig ledare i arbetet med elever. Du behöver både vara trygg i dina yrkeskunskaper som frisör och som ledare. Din undervisning ska bygga på en bas för eleverna i den skolförlagda delen av utbildningen, som grund för efterföljande APL. Du ska ha god förmåga att samverka med branschen och med APL-handledarna. Du ska vilja arbeta inkluderande och kunna samverka med elevhälsan för att eleverna ska nå examen och anställningsbarhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har ett kontaktnät lokalt i branschen.

Bifoga examensbevis samt legitimation i ansökan. Du som inte har lärarlegitimation i ovanstående kan ändå söka denna befattning, då på tidsbegränsat underlag som obehörig lärare.

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-08-15 eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100%

Ansökan

Referensnummer:   A869592

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb