Engagerad Disktriktssköterska/Sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården. I aktuell tjänst har du placering i vår södra kommundel där du jobbar med utgångspunkt från Malung. Arbetet sker dagtid måndag till fredag.

HSR-enheten ansvarar för hälso- och sjukvård samt rehabilitering inom socialförvaltningens verksamhetsområde. Hos oss arbetar sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter i nära samverkan. HSR-ansvaret avser hemsjukvård, särskilda boenden och LSS.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska/legitimerad sjuksköterska. Har du en vidareutbildning inom området är det mycket meriterande.
Du bör ha ett genuint intresse för hemsjukvård och det är önskvärt att du har erfarenhet från att jobba inom hemsjukvården.
Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har förmågan att arbeta självständigt, samtidigt som du vet att det är tillsammans i teamet som vi kan skapa bäst förutsättningar för de som behöver vår hjälp.
I tjänsten är de personliga egenskaperna mycket viktiga varför vi lägger stor vikt vid din attityd, inställning och hur du trivs att arbeta.

Datavana samt B-körkort (manuell) är ett krav. All journalhantering sker i verksamhetssystemet Treserva.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1065758

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.