Byggprojektledare till nytt akutsjukhus i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Vi söker nu byggprojektledare till nytt akutsjukhus i Växjö!
Vi står i startgroparna att påbörja nästa fas i arbetet med Nytt akutsjukhus i Växjö genom att starta programarbete, projektering och kalkylering under Fas 1 i augusti 2022. Byggprojektet är en totalentreprenad med arbetsformen strategisk partnering som kommer att löpa under många år framåt. Till vårt projekt söker vi nu Byggprojektledare med placering på vårt projektkontor i Växjö. Du kan läsa mer om projektet på www.nyasjukhuset.se.

Vi planerar ha intervjuer 7, 8 och 10 juni.

Arbetsuppgifter

Du får en viktig roll hos oss och kan efter förmåga bli delaktig i samtliga moment: från programarbete tillsammans med vårdverksamhet och arkitekt till produktion av fastigheterna.

Kvalifikationer

Vi välkomnar sökande med varierande bakgrund. Du som söker har flera års erfarenhet av projektledning/arbetsledning inom bygg- och anläggning eller liknande, där projektekonomi, projektering och produktion kan ha varit återkommande inslag i din arbetsvardag. För att lyckas som byggprojektledare kräver tjänsten god allmän kännedom om byggbranschen, dvs byggteknisk kunskap i form av arbetslivserfarenhet och/eller utbildning.

Vi vill gärna att din utbildning är civilingenjör, byggteknisk YH-utbildning eller annan lämplig utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. För att klara av uppdraget behöver du ha flera års erfarenhet som projektledare, projekteringsledare, platschef, produktionschef, projektchef eller motsvarande.

Som person ser vi att du är en prestigelös lagspelare som vill vara med och förverkliga det nya sjukhuset i Växjö, du är social och har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt. Du är strukturerad, målinriktad och affärsmässig, du kan driva ditt arbete framåt och har förmågan att kravställa din omgivning när detta behövs. Du är inte rädd för att fatta egna beslut. Vidare är du både ödmjuk och flexibel och kan lyssna in behov (av stöttning) från din omgivning.

Vi har ett par praktiska krav: Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, ekonomi-och tidsstyrning samt produktion. Du har B-körkort och goda kunskaper inom Officepaketet och du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. Utöver det så är det viktigaste att du har ett stort driv och framåtlut i det du tar dig an och delar med dig av dina erfarenheter och kompetens för att stötta mer juniora kollegor. Vi tror på att vi tillsammans är starkast och är måna om en kultur där vi lär av varandra - något vi ser är viktigt att du delar med oss.

Tjänsten kommer att säkerhetsskyddsklassas och förutsätter godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-01

Efter överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   RGS 25/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.