Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvård, timmar och sommarvikarier

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Då arbetet innebär att bedriva personcentrerad vård och omsorg i patientens hem ställs det höga krav på att du är självständig och trygg i din yrkesroll.
Du är ansvarig för patientens vårdprocess och deltar i tvärprofessionella team tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och undersköterska. I din roll som sjuksköterska ansvarar du för att handleda och delegera omvårdnadspersonal samt samarbeta med primärvårdsläkare och sjukhus för att skapa bästa möjliga omvårdnad för dina patienter. Du har även nära kontakt med anhöriga och finns där som ett stöd för dem.

Vi arbetar med det nationella kvalitetsregistret Senior alert samt BPSD och Palliativa registret. Dokumentationen görs i dokumentationssystemet Lifecare.

Vi söker dig som vill jobba hos oss som sommarvikarie och eller timanställd. Vi kan erbjuda dig tjänstgöring dag-, kväll- och nattetid samt helger. Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med en vidareutbildning till distriktssköterska eller vård av äldre.
I din roll som sjuksköterska är du en trygg och stabil som person. Du kan självständigt överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter. Du har förmågan att ta beslut inom ramen för ditt uppdrag och känner dig trygg i din yrkesroll. Mötet med patienten och dess anhöriga är en viktig del i arbetet, därför är det viktigt att du är lyhörd och empatisk för se patientens behov och tankar. För att vi ska kunna ge bästa möjliga vård behöver du även ha en välutvecklad samarbetsförmåga då du ingår i ett tvärprofessionellt team runt patienten.
Samverkan är en stor del av ditt arbete och en framgångsfaktor i uppdraget.

Vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet då det är lika viktigt för oss, som det är för dig, att du kommer trivas här i hemsjukvården. Det är därför en fördel om du är en öppen, glad person som trivs med att jobba i en stimulerande miljö där patienten alltid är i fokus. Då denna tjänst grundar sig på kommunikation behöver du ha goda kunskaper inom det svenska språket, i både tal och skrift.
Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-02-26

Intervjuer kommer att ske löpande vilket leder till att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sommarvikarier och timanställda
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   A1162366

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Förmåner

Förmån Åstorp, en portal full med erbjudanden och friskvårdsbidrag. Aktiviteter i personalklubb.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.