Förskollärare till Hästens Ro

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Förskolan Hästen är belägen ca 2,5 km väster om Malungs centrum. Här finner du skolverksamhet på sju avdelningar där Storgården har fyra avdelningar för barn i åldern 3-5 år och Småttinggården som har tre nybyggda avdelningar för barn i åldern 1-3 år. En av tjänsterna är placerad på Karlavagnen som ligger strax söder om centrala Malung. Det är en mindre avdelning för barn i åldern 1-5 år.

Nu söker vi förskollärare som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Som förskollärare hos oss kommer du ha stort ansvar och även frihet att planera, driva, genomföra och utvärdera undervisningen på förskolan i nära samarbete med rektor och övrig personalgrupp.

Du ska både enskilt och tillsammans med arbetslaget organisera så att barnen får möjlighet att under hela dagen få vistas i meningsfulla sammanhang som planeras utifrån aktuella styrdokument. Vårt arbete utgår från förskolans läroplan. En av våra viktigaste uppgifter är att skapa trygga och positiva relationer till barn och föräldrar, då vi anser att trygghet är en grundförutsättning för utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn. Med din utbildningsbakgrund har du god kännedom och förståelse för förskolans mål och uppdrag enligt förskolans styrdokument.

Som förskollärare hos oss kommer du vara en viktig del i arbetet med utvecklingen av vårt systematiska kvalitetsarbete likväl som i utvecklingen av den dagliga verksamheten.

Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Vidare är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Vi värdesätter kvaliteter som god samarbetsförmåga, flexibilitet samt ett professionellt förhållningssätt och bemötande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A1017981

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsterna tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.