Gatuingenjör, Tekniska kontoret

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tekniska kontoret är ett kontor inom Kommunstyrelseförvaltningen som har ägaransvar för kommunens mark och fastigheter.
Verksamheten ansvarar för kommunens mark- och exploateringsverksamhet och beställer drift- och skötsel av byggnader, gator och parker genom årliga uppdrag till bolagen Sandviken hus AB och Sandviken Energi AB.

Som medarbetare i Sandvikens kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Sandvikens 39 000 invånare.

I våra verksamheter arbetar 3000 personer inom 200 yrken. Vår vision är ett Sandviken där vi känner oss hemma och gör varandra bättre. Med ett brett utbud av kultur, idrott och upplevelser och med naturen inpå knuten är Sandviken en plats där det är enkelt att trivas.

Vi erbjuder dig bland annat dessa personalförmåner:
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvård till förmånligt pris
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

Som gatuingenjör har du beställaransvar för drift och underhåll av kommunens gator, vägar, broar, torg, gång- och cykelvägar samt belysning. Du kommer också vara sakkunnig i investeringsprojekt avseende driftsperspektiv vid nyanläggning/ombyggnation av gator och annan kommunal infrastruktur t ex bredband. I tjänsten som Gatuingenjör ges du stora möjligheter att påverka samhällsutvecklingen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är underhållsplanering av hårdgjorda ytor, beläggningsarbeten, broar och gatubelysning. Du kommer att vara en del av en grupp som tillsammans utvecklar och förvaltar kommunens offentliga miljöer. Rollen som Gatuingenjör innebär täta kontakter med myndigheter, entreprenörer, allmänhet och andra enheter inom kommunen, vilket innebär att du kommer ha en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av Sandvikens kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som i grunden har högskoleutbildning med inriktning mot bygg- och anläggningsteknik eller annan utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har drivit egna projekt och genomfört upphandlingar inom beläggnings- och markentreprenader.
Du ska ha mycket god datorvana, kunskap i GIS är meriterande.
För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, tar eget ansvar för ditt arbete och arbetar bra ihop med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, gott omdöme, ordningssinne och handlingskraft. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och förmåga att kommunicera i både tal och skrift.

Låter detta som något för dig? Vill du också vara med och göra Sandviken lite bättre, samtidigt som du utvecklas och har roligt tillsammans med andra? Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   130-21

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten är säkerhetsklassad.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.