Socialsekreterare sökes till Individ- och familjeomsorgen, vuxengruppen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen bedriver en bred verksamhet inom äldreomsorg, funktionshinderområdet, hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Vi har för närvarande ca 250 medarbetare.
Vill du arbeta inom vår förvaltning så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är ett ledord för kvalitet inom vårt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på att de resurser och förmågor som finns hos varje människa ska tillvaratas. Vi uppmuntrar till delaktighet och eftersträvar alltid ett gott bemötande med respekt för den personliga integriteten.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta handläggning av ekonomiskt bistånd. I uppdraget ingår även att hantera anmälningar/ansökningar gällande missbruk/beroendeproblematik samt hot-och våld i nära relationer.

Kvalifikationer


• Socionomutbildning.
• Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med missbruk- och beroendeproblematik.
• Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta förebyggande mot hot och våld i nära relationer

Du har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. För att lyckas i denna roll bör du kunna arbeta målinriktat, kan fatta nödvändiga beslut inom ditt ansvarsområde och har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter.
Du är noggrann i ditt arbete och tydlig i din kommunikation, både muntligt och skriftligt.
Du har B-körkort och kan köra bil.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-02-01

Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A996752

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.