jobb just nu!

Sjuksköterska till vård- och omsorgsboende samt funktionshinder

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vård- och omsorgsförvaltningen har under vård- och omsorgsnämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i biståndskontor, utförare och fem stabsenheter ekonomi, HR, kvalitet, utredning samt nämnd- och ledningskansli.

Inom sjuksköterskeenhet 2 arbetar 34 sjuksköterskor placerade i kommunens hälso- och sjukvårdsorganisation.

Arbetsuppgifter

Du är utbildad sjuksköterska med arbetserfarenhet inom yrket och tycker om att arbeta med äldre och funktionshindrade människor och vill vara med och hjälpa dem till ett gott liv i vardagen. Du tycker om att bidra till utveckling och kvalitetssäkring av vår verksamhet då vill vi att du söker dig till oss!

Det är en pooltjänst med tillsvidare anställning där du skall fungera som resurs och stötta kollegor men främst att ersätta vid kortare eller längre frånvaro. Du har 38,25 timmars vecka och i tjänsten ingår kväll och helg.
Som sjuksköterska ansvarar du för att den enskilde ska uppleva största möjliga hälsa och välbefinnande enligt det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret. Du leder hälso- och sjukvårdsarbetet på boendet och samverkar i team med andra yrkesgrupper, såväl internt som externt, för att på bästa sätt tillgodose brukarens vårdbehov.
Du identifierar och förebygger risker i vården och kartlägger brukarens behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. I rollen ingår också att på ett pedagogiskt och vårdvetenskapligt sätt handleda och delegera personal i omvårdnadsarbetet. Uppdraget har många dimensioner där den viktigaste delen är att förebygga fysisk och psykisk ohälsa enligt evidensbaserad kunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk legitimation som sjuksköterska och du får gärna ha någon form av påbyggnadsutbildning exempelvis inom, geriatrik, rehabilitering eller psykisk ohälsa. Vi ser gärna att du som söker har arbetat minst ett år som sjuksköterska och gärna ha erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är också till fördel om du har dokumentationsvana i journalsystem och har arbetat i kvalitetsregister såsom Senior Alert och Palliativa registret.
Om du har arbetat med utveckling och utbildning och handledning ser vi även positivt på det. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har god datavana samt B-körkort och körvana.

Dina personliga egenskaper har stor betydelse för vår organisations framgång. Du som söker till oss trivs med att arbeta självständigt och ta egna beslut. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll och ser utvecklingsmöjligheter i arbetssätt och rutiner. Det är också viktigt att du är noggrann och kan planera och prioritera ditt arbete, utifrån en helhetssyn i uppdraget. Du har lätt för att skapa goda relationer och bemöter såväl brukare som kollegor professionellt. En annan framgångsfaktor är din förmåga att både vara lyhörd och entusiasmerande.

Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5064

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.