Förskollärare till Hästens rektorsområde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag eller friskvårdtimme där verksamheten tillåter
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Förskolan Hästen är belägen ca 2,5 km väster om Malungs centrum. Här finner du skolverksamhet på sju avdelningar där Storgården har fyra avdelningar för barn i åldern 3-5 år och Småttinggården som har tre nybyggda avdelningar för barn i åldern 1-3 år.
Karlavagnen som ligger strax söder om centrala Malung tillhör också rektorsområdet. Det är en mindre avdelning för barn i åldern 1-5 år.

Nu söker vi en förskollärare till förskolan Karlavagnen som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Som förskollärare hos oss kommer du ha stort ansvar och även frihet att planera, driva, genomföra och utvärdera undervisningen på förskolan i nära samarbete med rektor och övrig personalgrupp.

Du ska både enskilt och tillsammans med arbetslaget organisera så att barnen får möjlighet att under hela dagen få vistas i meningsfulla sammanhang som planeras utifrån aktuella styrdokument. Vårt arbete utgår från förskolans läroplan. En av våra viktigaste uppgifter är att skapa trygga och positiva relationer till barn och vårdnadshavare, då trygghet är en grundförutsättning för utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn. Med din utbildningsbakgrund har du god kännedom och förståelse för förskolans mål och uppdrag enligt förskolans styrdokument.

Som förskollärare hos oss kommer du vara en viktig del i arbetet med utvecklingen av vårt systematiska kvalitetsarbete likväl som i utvecklingen av den dagliga verksamheten.

Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar och ser möjligheterna i förändring. Vidare är du en person med god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och för människors olika förutsättningar. Vi värdesätter kvaliteter som god samarbetsförmåga, flexibilitet samt ett professionellt förhållningssätt och bemötande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-12-05

Ansökan

Referensnummer:   A1155795

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsterna tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.