Sjuksköterska till allmänpsykiatriska avdelningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag.

Hos oss på allmänpsykiatriska enheten får du erfarenhet av en bred patientgrupp så som depressioner, bipolär sjukdom, ätstörningsproblematik, tvångstankar, ångesttillstånd etc. Enheten fungerar utifrån ett integrerat arbetssätt och består av en heldygnsvårdsavdelning, en ECT-enhet, öppenvård, mottagning och dagsjukvård. Vi söker nu en sjuksköterska till enhetens heldygnsvårdsavdelning.

Vi arbetar personcentrerat och ser patienten som en naturlig samarbetspartner. Vi arbetar med att stärka patientens delaktighet och stödja förmågan till egenvård. Vi är måna om att anhöriga i den utsträckning det går, är delaktiga i vårdprocessen. Målet för vården är att patienten ska återgå till en fungerande vardag med trygga insatser på rätt vårdnivå.

Vill du bli en del av vår verksamhet? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar man multidisciplinärt. Du kommer arbeta med sjuksköterskor, skötare, undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter kuratorer etc. Vi arbetar i team på avdelningen men vid behov även mellan avdelningarna.

Din roll är att tillsammans med hela arbetsgruppen stärka patientens självständighet, fokusera på det friska och sträva efter absolut bästa resultat vid varje inläggning. I det arbetet har du en arbetsledande roll. Avdelningen är organiserad i vårdlag. Personal i heldygnsvård och öppenvård har ett nära samarbete för att behålla kontinuiteten för patienten under och efter vårdtiden. Sjuksköterska och skötare i vårdlaget planerar och organiserar omvårdnaden tillsammans med patient, håller kontakt med närstående och eventuella andra vårdgivare. Utöver detta kommer du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter såsom läkemedelshantering, dokumentation, provtagningar etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Vi söker dig som är trygg i din sjuksköterskeroll, som har erfarenhet från olika delar inom vården och som arbetar med hög tilltro, både till dig själv och andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PSC 54/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Tjänsten är en rotationstjänst. I nuläget är arbetstiderna för avdelningens sjuksköterskor endast förlagda till dag, kväll och var fjärde helg.

Övrigt

Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.