Lärare Ma/No åk 5, Idenor skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi lär barn att läsa, räkna och upptäcka omvärlden. Här följer vi våra allra yngsta kommuninvånare från förskolan tills de tar studenten från gymnasiet. Genom vår vuxenutbildning kan man lära sig svenska som andraspråk, läsa enstaka kurser eller gå en längre utbildning. Med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund vill vi öka kunskap, kreativitet, utveckling och lust att lära. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att de kan, vill och vågar!
Tillsammans är vi lärandeförvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.

Nu söker Lärandeförvaltningen en lärare i Ma/No Åk 5 till Idenors skola.

Välkommen till en skola som ligger på landet men ändå nära stan. Närheten till skogen gör att de teoretiska ämnena kan få en praktisk utövning. På skolområdet finns det stora ytor för utomhusaktiviteter och skolan har under vintertid en egen isbana och draget skidspår som finns i direkt anslutning till skolgården.
På skolan går cirka 200 elever, från förskoleklass upp till årskurs 6. Skolan har ett fritids där cirka 90 elever är inskrivna.

Skolans ledord: "Vi lär tillsammans, vi gör varandra bra!"

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du arbetar enligt mål- och ansvarsbeskrivning för lärare på Idenors skola och ingår i ett arbetslag med lärare i åk 4-6.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Matematik och-/eller de Naturorienterande ämnena och gärna i kombination med Engelska, Svenska eller något av de Samhällsorienterade ämnena.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1157807

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Funderar du på att flytta hit från en annan ort? Då kan det finnas möjlighet för dig att ansöka 10 000 kr i flyttbidrag. Läs mer: hudiksvall.se/flyttbidrag

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se.