Förskollärare till Högåsens förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Öckerö kommun bor cirka 13 000 invånare och kommunen som arbetsgivare har cirka 1100 anställda. Tillsammans lever och verkar vi i en kommun som består av tio bebodda öar.

Öckerö kommuns vision handlar om att vara en levande skärgårdskommun; med en hållbar utveckling, närhet till storstaden och samtidigt ett lokalsamhälle med närhet till varandra. Öckerö kommun har goda resultat inom bland annat företagsklimat och som bostadsort. Goda arbetsmöjligheter i både kommun och näringsliv, ett rikt fritidsliv, trygghet och bra resultat i verksamheterna bidrar till att Öckerö kommun är en bra plats att leva och bo på.
Arbetsuppgifter

På Högåsens förskola kommer du att arbeta med barn 1-5 år i en utvecklande miljö där både barnens och pedagogernas kunskaper och erfarenheter är viktiga i det dagliga arbetet. Vi strävar efter ett lustfyllt lärande som sker i meningsfulla sammanhang och som utgår ifrån barnens erfarenheter, intressen och nyfikenhet, där barn och vuxna utforskar tillsammans. Vi tror att du är en medveten pedagog som önskar ta en aktiv roll i verksamhetsutvecklingen och att du vill och kan tillgodose barnens behov. Du behöver också vara väl insatt i styrdokumenten med pedagogisk dokumentation och därigenom se möjligheter för barnen att tillsammans med andra utveckla sitt kunskapssökande och lärande under sin tid på förskolan.
Alla förskolans pedagoger i kommunen ingår i nätverksgrupper, där reflekterar vi tillsammans över aktuella frågeställningar

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-08-05

Tidsbegränsad till: 2024-12-31

Eller enl överenskommelse
80-100%
3-6 månader. Med ev förlängning

Ansökan

Referensnummer:   A1290147

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Vi tillämpar löpande tillsättning
Tjänsten tillsätts om behovet kvarstår

Övrigt

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt kontakt med medieförsäljare, rekryteringssajter och liknande.