jobb just nu!

Lärare i musik till Hedskolan och Mandaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet, universitetets kraft och näringslivets nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi är 75 000 Luleåbor och växer. Bägge skolorna är belägna på Bergnäset söder om älven, ca 3 km från Luleå centrum och ca 800 meter från varandra. Skolorna ligger vid naturnära områden med blandad bebyggelse. På vardera skolan går det ca 170 elever, från förskoleklass till åk 6.

Hedskolans vision för lärande utgår från tre ben som verksamheten vilar på. Det första stora området handlar om både fysisk- och psykisk hälsa. På både Hed- och Mandaskolan arbetar vi med ett inkluderat förhållningssätt och med att skapa en bra verksamhet för alla våra elever i alla ämnen. Alla våra elever ska ha lust och glädje inför sitt lärande och de ska trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö som är ett starkt prioriterat arbete. Det handlar även om olika typer av utevistelser i form av rörelse. Det bland annat på Hedskolans närbelägna fina fotbollsplan, alltid spårade skidspår, den spolade ishockeyplanen, med allt vad det innebär i form av daglig rörelse. Sen har bägge skolorna även ett arbete utifrån vår nära tillgång till skog och natur där bland annat Hedskolan har den nya skolskogen där vi kommer att kunna bedriva utomhusundervisning i ett flertal ämnen.

Det andra vida området är teknik, inom detta område har Hedskolan bland annat Ipads till samtliga elever på mellanstadiet och arbetar för att bedriva undervisning med stöd av dessa tekniska hjälpmedel i samtliga ämnen, i lite olika omfattning. Det för att eftersträva ett ytterligare mervärde i undervisningen. Vi håller för närvarande på att förbereda oss för att kunna införliva de nya direktiven i läroplanen om programmering i skolan. Utveckling av undervisningen inom teknikområdet på Hedskolan innehåller även andra delar som hjälper att skapa framtidens medborgare så även inom ämnet musik.

Det tredje området handlar om att ha ett entreprenöriellt förhållningssätt som ska ge varje elev förutsättningar för att utvecklas till sin fulla potential med framtidskompetenser såsom mod & nyfikenhet, empati & samarbete, kreativitet & se möjligheter, självkänsla & ansvarstagande, reflektion & kommunikation. Genom detta förhållningssätt är vi en skola som är förberedd på den snabba utvecklingen som sker i samhället. På både Hedskolan och Mandaskolan arbetar alla för att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att lyckas, nu och i framtiden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ytterligare en fantastisk lärare. Det till musikämnet där du kommer att undervisa elever i årskurs 1-6 från Hed- och Mandaskolan med undervisning i huvudsak på Hedskolan för både Hed- och Mandaskolans elever med tillgång till en fullvärdig musiksal och med Hedskolan som din hemmaskola. På skolorna arbetar vi med ett inkluderat förhållningssätt och med att skapa en bra verksamhet för alla våra elever. Du kommer att ingå i arbetslaget för praktiskt/estetiska ämnen som alla har undervisning på bägge skolorna och tjänsten är utan mentorskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kreativ och har en god samarbetsförmåga, samt har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurs 1-6 i musik. Det är även meriterande om du har goda IT-kunskaper för det fortsatta arbetet med den digitala utvecklingen inom musikämnet och skolan.

Anställningens omfattning

Tillträde: enligt överenskommelse.

Urval för intervjuer kommer att ske löpande fram till 2019-01-27.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A840925

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen måste du lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb