Mångsidig instrumentallärare/Kulturpedagog till vår Kulturskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.


På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Kulturlivet är aktivt i Jokkmokks kommun och här finns många etablerade kultur¬arbetare, samt goda möjligheter att se teater och gå på konserter. Det är enkelt och lätt att leva i Jokkmokks kommun.

Kulturskolan är en viktig pelare i Jokkmokk kommuns arbete för att bli en framtidskommun med hög livskvalitet och god folkhälsa. Kulturskolan jobbar utifrån både nya och traditionella modeller och tankar. Våra pedagogers kreativitet och arbetssituation är viktig för att nå kommunens mål. Varje pedagog får stort ansvar och stor frihet att utveckla sin egen undervisning.

Vi söker nu en lärare med bred kunskap och som kan undervisa i så många instrument som möjligt, exempelvis gitarr, trummor, bas, sång, jojk, piano, stråkinstrument eller blåsinstrument. Kan du även undervisa i dans är det ett extra plus.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever på olika nivåer, från unga nybörjare till gymnasieelever, både enskilt och i grupp i flera genrer. Utåtriktad verksamhet såsom konserter och ämnesövergripande projekt är en del av dina arbetsuppgifter och du kan även komma att få jobba med skapande skola-projekt om du har en sådan kompetens. Beroende på kompetens så kan det bli frågan om en stor tjänst eller ett antal mindre tjänster, så även timanställningar till några pedagoger kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Utbildad eller studerande vid musikhögskola/alternativ utbildning/erfarenhet från motsvarande verksamhet. Då vi arbetar på flera platser inom kommunen så ser vi gärna att du har B-körkort. Erfarenhet från att arbeta på Kulturskola krävs inte men du behöver vara pedagogisk, kreativ med eget driv och vara öppen för att tänka nytt och annorlunda.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-02-01

Tidsbegränsad till: 2021-12-31

Möjlighet till förlängning.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   01/2021

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.