jobb just nu!

Överläkare/Opererande gynekolog till Ljungby

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Ljungby ligger mitt i Småland med E4:an som granne och goda kommunikations-möjligheter. Ljungby är en stad på 15 000 invånare med ett centrum som har det mesta vad det gäller handel, kultur och idrott. Var du än bor har du nära till naturen och alla våra sjöar.

Arbetsuppgifter

Gynekologiverksamheten i Ljungby ingår i Kvinnokliniken som är länsövergripande och tillhör Kirurg/Barn/Kvinnocentrum. Vi har vi ett upptagningsområde på cirka 60 000 invånare.

Ljungbys gynekologiska verksamhet är bred med allmänmottagning inklusive preventivmedelsmottagning, infertilitetsmottagning och abortmottagning. Vi har en bred operativ verksamhet inom benign kirurgi. Operationsverksamheten i Ljungby består av dagkirurgiska operationer och slutenvårdsoperationer. På den gynekologiska mottagningen finns kontaktsjuksköterskor knutna till våra cancerpatienter och uroterapeut kopplad till verksamheten. Våra gynekologiska vårdplatser är integrerade med kirurgi- och urologiavdelning. Vi är ett tajt team som jobbar ihop och har ett dagligt och nära samarbete med övriga kirurgiska specialiteter.I Ljungby finns ingen förlossning eller förlossningsvård sedan 2007, all obstetrik sker i Växjö.

Idag är vi 3 erfarna specialister och en ST-läkare. Vi handleder även "randande" distriktsläkare, samt AT-läkare inom gynekologi.
Ljungby lasarett är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt. Arbetstiden är dagtid. Gynekologerna ingår inte i jourverksamheten som bedrivs av kirurg- och ortopedkliniken.
En av våra specialister går nu i pension.

Låter det intressant, och du är specialist inom gynekologi och obstetrik är du mycket välkommen till oss på Ljungby lasarett!

Kvalifikationer

Vi söker dig som specialist inom gynekologi och obstetrik med operativ erfarenhet.

God samarbetsförmåga samt flexibilitet är något som vi värdesätter och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Omfattning kan diskuteras om så önskas.

Ansökan

Referensnummer:   KBC 110/18

Gör ansökan

Övrigt

Innan erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.