VA-ingenjör till Mittskåne Vatten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tycker du om att ge service, att vara delaktig i projekt och vara den som är organisationens ansikte utåt är du välkommen till en arbetsplats där vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter med hög trivsel.

Vi på Mittskåne Vatten är ansvariga för driften av den kommunala vattenproduktionen, avloppsrening, ledningsnät och dagvatten i Hörby och Höörs kommun med huvudkontor i Höör och driftkontor i Hörby. Mittskåne Vatten styrs av en egen politisk nämnd med förtroendevalda från båda kommunerna med Höörs kommun som värdkommun.

Vi behöver nu förstärka vår tekniska-kundservice i Hörby (innefattar även arbete i Höör) med en VA-ingenjör. Vi söker dig som vill arbeta med ett ansvarsfullt och intressant arbete som erbjuder varierande arbetsuppgifter inom hela VA-verksamhetens ansvarsområde, men med tyngdpunkt på VA-tekniska ärenden. Vi arbetar teambaserat vilket innebär att man kan arbeta med olika delar inom hela gruppens ansvarsområde. Din placering blir främst på kontoret i Hörby.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med vår andra VA-ingenjör och kundservice att arbeta med kundrelaterade ärenden såsom fastigheters anslutningar till det allmänna va-ledningsnätet. Ni utreder tekniska frågeställningar samt granskar bygglov, utbyggnader och exploateringar. Ni beräknar anläggningsavgifter, handlägger felkopplingar, läckor samt ansvarar för kundprojekt som är knutet till vårt abonnentregister. I tjänsten ingår det också att kunna hantera våra kartor samt att vara insatt i ABVA, och VA-juridik.

Inom Mittskåne Vatten arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker en person med en för tjänsten lämplig VA-inriktad utbildning och/eller några års arbetslivserfarenhet inom området.

Att ha kundfokus är en självklarhet för dig och du har lätt för att skapa goda relationer med andra samt att vara en god kommunikatör i både tal och skrift.
Då tjänsten är bred med många olika ansvarsområden är flexibilitet, samarbetsförmåga och initiativtagande viktigt. Du är noggrann, strukturerad i ditt arbetssätt och har bra ordningssinne samt hög servicekänsla.

Du bör även trivas med ständigt pågående utvecklings- och förändringsarbete där du kan se och ta tillvara förbättringsmöjligheter och skapa rutiner.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten kan komma att definieras som en säkerhetsklassad befattning säkerhetsklass 3, detta kräver svenskt medborgarskap. Mittskåne Vattens säkerhetsprövning grundar sig på:

• Personlig kännedom om den person som prövningen gäller.

• Uppgifter som framgår av till exempel betyg, intyg och referenser.

• Uppgifter från registerkontroll och särskild personutredning kan ingå som en del i prövningen.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast

Ansökan

Referensnummer:   205/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att vi kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.