jobb just nu!

Färdtjänsthandläggare till avdelning med utvecklingsfokus

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen


Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Vi erbjuder även flextid och möjlighet till semesterväxling vilket bidrar till en hållbar livssituation. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

På avdelningen serviceutveckling ingår tre områden; städservice, samhällsbetalda resor samt utveckling och digitalisering inom serviceområdet. Inom området samhällsbetalda resor ingår färdtjänst, riksfärdtjänst samt parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Varje dag hjälper vi våra kunder att få en enklare vardag.

Arbetsuppgifter

Vi utökar nu vår avdelning med ytterligare en färdtjänsthandläggare. Du blir en av två personer som arbetar med handläggning av samhällsbetalda resor. I denna tjänst bedömer och beslutar du om ansökningar för bland annat färdtjänst och handikapparkering. Du har mycket kontakt med sökanden och kunder för att svara på frågor och hantera överklaganden. Jobbet är varierande och självständigt. Här får du dessutom en erfaren kollega och löpande kompetensutveckling inom området.

Just nu arbetar vi också mycket med digitaliseringsfrågor. Du kommer därför att vara med och påverka framtida arbetssätt samtidigt som du bidrar till ett hållbart samhälle och påverkar människors vardag.

Kvalifikationer

För att vara rätt person för denna tjänst behöver du ha en akademisk utbildning som socionom, beteendevetare eller liknande. Du kan också ha motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig en utbildning. Du måste även ha minst tre års arbetslivserfarenhet i yrken där du jobbat med människor och haft en del administrativa uppgifter. I denna tjänst ställer vi dessutom krav på att du har viss medicinsk kunskap för att kunna bedöma medicinska utlåtanden. Detta är ett arbete som också kräver god svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning och utredningsarbete. Vi ser även positivt på om du kan fler språk än svenska.

För oss är det självklart viktigt att vi trivs med varandra och att du blir rätt person på rätt plats. Därför behöver du som person vara stabil och bra på att anpassa din kommunikation utifrån den du pratar med. I detta jobb behöver du även vara serviceinriktad samt kunna lämna jobbtankar kvar när du går hem.

Det är även en fördel om du är självgående och pedagogisk i ditt sätt att förklara.

Ansökan

Referensnummer:   C31514

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.