Ungärde skola söker idrottslärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas vinterturism destination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Kommunen står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang. För oss är det viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Friskvårdsbidrag
• Flexibla arbetstider när det är möjligt
• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris.

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Ungärde skola har idag ca 210 elever och är belägen 3 mil söder om Sälenfjällen. Här finner du skolverksamhet i årskurserna F-9 samt fritidsverksamhet.

Inför höstterminen 2021 söker vi dig som vill undervisa i idrott hos oss. Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov. Då vi är inne i en process där undervisning och kommunikation utvecklas digitalt, förväntas du ha en vilja att delta i det arbetet och vara positiv till förändringen.

I ditt uppdrag som idrottslärare planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Din undervisning är kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka eleverna, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Kvalifikationer


Vi söker dig som är behörig lärare för undervisning i 6-9 med behörighet i Idrott. Har du inte lärarutbildning så är erfarenhet av idrott eller tränar egenskaper som innefattar pedagogiskt ledarskap önskvärt. Erfarenhet av att jobba med barn och barngrupper och en vilja av att ständigt lära och utvecklas i sin yrkesroll.

Som lärare hos oss förväntas du ta eget ansvar och ständigt arbeta för att skapa goda förutsättningar för varje enskild elevs behov. Du är bra på att arbeta målinriktat och har god struktur i ditt arbete. Du är väl förtrogen med läroplanen och skollagen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-10

Inför höstterminen 2021

Ansökan

Referensnummer:   A1017201

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Tjänsten tillsätts om erforderliga politiska beslut fattas.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom skolverksamhet. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.