Vi söker tandläkare till Folktandvården Västerbron i Växjö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi är drygt 340 medarbetare i Folktandvården Kronoberg och vår verksamhet består av allmäntandvård och specialisttandvård, en utvecklingsklinik, mobil klinik, administrativt kansli och Servicecenter. Vi har kliniker i 6 av länets 8 kommuner och vårt gemensamma uppdrag är att skapa en god munhälsa hos kronobergarna.

Just nu söker vi en tandläkare till Folktandvården Västerbron i centrala Växjö.
Västerbron är en allmäntandvårdsklinik som framförallt sysslar med vuxentandvård. Vi är också Folktandvården Kronobergs utvecklingsklinik. Som utvecklingsklinik testar och utvärderar vi nya arbetssätt, produkter och tekniska lösningar inför eventuellt breddinförande i resten av organisationen. Idag är vi 13 medarbetare som arbetar på kliniken och nu vill vi bli fler!

Arbetsuppgifter

Kliniken ligger på Västerbron, som är en del av det nya stationsområde som växt fram i Växjö under de senaste åren. Hos oss utför vi alla behandlingar som ingår i allmäntandvårdens uppdrag. Eftersom vi är en utvecklingsklinik kommer du som tandläkare att ha möjlighet att vara med och testa och utvärdera nyheter inom det odontologiska området. Din vardag kommer att vara både omväxlande och stimulerande och möjligheterna till personlig utveckling är mycket goda!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, gärna med tidigare erfarenhet.
Naturligtvis är dina personliga egenskaper viktiga: vi söker en person som har en positiv grundinställning och god samarbetsförmåga. Vi vill också att du främjar teamsamverkan, har en helhetssyn och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Eftersom detta är en tjänst på en utvecklingsklinik ser vi också gärna att du är intresserad av att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete.

Anställningens omfattning

Tillsvidare. Detta är en tillsvidareanställning men en inledande provanställning på 6 månader kan bli aktuell.

Ansökan

Referensnummer:   TVC 90/22

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Kronoberg är en del av Småland. Här kan du leva i en trygg småstad, på landsbygden eller i modern stadsmiljö. Hjärtat i regionen är Växjö. En liten stad där människan blir stor en inkluderande plats där du fullt ut kan vara dig själv.

När du arbetar hos oss är vi angelägna om att du ska trivas och att du får möjlighet att växa och utvecklas både som tandläkare och som människa. Hos oss kan du få ett utvecklande och utmanande jobb men också närhet och tid för familj och fritidsaktiviteter. Vi kan erbjuda dig förmåner i form av bl.a. tjänstepension, friskvårds- och massagebidrag och förmånscykel. Vi har en fenomenal inflyttarservice som gärna hjälper till om du inte bor i Kronoberg idag men flyttar hit för att börja jobba som tandläkare hos oss. Vi har också ett introduktionsprogram för alla nya medarbetare som börjar hos oss, programmet sträcker sig över cirka ett halvår och omfattar bl.a. information om patientsäkerhet, tandvårdsförsäkringen och medicinska riktlinjer m.m.

Folktandvården har en helgjoursverksamhet och alla allmäntandläkare som är anställda inom Folktandvården Kronoberg och har minst två års arbetslivserfarenhet ingår i den verksamheten. Det innebär att man arbetar i genomsnitt tre lördagar/söndagar/heldagar per år. För detta utgår särskild ersättning.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.