Utökning till korttidsenheten Syrenen, två undersköterskor!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Syrenen är en korttidsenhet där vi arbetar utifrån ett salutogent och rehabiliterande förhållningssätt, där vi ser hela människan. Nu söker vi två nya kollegor som vill vara med och bidra till detta.

På Syrenen arbetar vi tätt i team för att våra brukare ska få så professionell hjälp som möjligt. Teamet består av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, arbetsterapeut, enhetschef samt annan profession vid behov som t ex. läkare, demenssjuksköterska och fysioterapeut. Din huvudarbetsplats kommer att vara Syrenen men möjlighet finns att även arbeta på våra vård- och omsorgsboenden i kommunen.

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

• Ge personlig vård och omsorg utifrån den enskildes individuella behov.
• Som kontaktperson planera och följa upp vården och omsorgen med individens behov i centrum.
• Dokumentera i verkställighetsjournaler, genomförandeplaner och i våra verksamhetssystem.
• Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.
• utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation eller instruktion av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut. Där träning och rehabilitering är en stor del.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en trygg och engagerad undersköterska med driv och framåtanda. En person som tycker om att arbeta i ett högt arbetstempo, där arbetsuppgifterna är varierande. Att göra skillnad för brukarna är något som ska vara viktigt för dig. För att trivas hos oss ser vi att du har förmågan att kunna arbeta självständigt, fatta egna beslut och samtidigt fungera i team samt dela med dig av kunskap och erfarenheter. Du är lyhörd och har ett gott bemötande både avseende brukarna, anhöriga samt övrig personal. Vidare är du flexibel, ansvarstagande, har en förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändringar i verksamheten och bidrar till utveckling av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill att du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med boende, anhöriga och övrig personal samt skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Vi ser gärna att du har god datavana. Utbildningar som är önskvärda är förflyttningsteknik och lyftkörtkort. Erfarenheter som är meriterande är rehabilitering och vård vid demenssjukdom. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse. Interjuver sker löpande så tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
80-100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   SYR2209

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Påverkningsbart schema
Friskvårdsbidrag

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!