Lärare bleckblås, Kulturskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och bidra till satsningarna kring vår tids största utmaningar, och kunna påverka och lämna över något för framtida generationer att vidareutveckla? Då är Bodens Kommun en arbetsgivare för dig!


Boden ligger i Norrbottens kustland, endast 3 mil från havet mellan två älvdalar. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta vilket skapar ett givande arbets- och fritidsliv, det vi kallar närhetsliv.


Boden ligger i hjärtat av en etableringsintensiv region och är en viktig del av den gröna globala samhällsomställningen. Här skapas ett samhälle i tillväxt, rustat för att möta den gröna ny industrialiseringen, med smarta och hållbara lösningar för samverkan, boende, transporter, vardagen och ett modernt företagande.


Med ett starkt stöd från kompetenta kollegor och chefer, får du mod att våga prova. Hos oss får du stort förtroende i en fantastisk miljö, där det finns möjlighet att utveckla dig själv och andra.

Välkommen till oss!

Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Inom Kulturskolan finns förutom musiklärare även dans- och dramapedagoger. Vi jobbar tillsammans med olika projekt, det innebär att du som lärare inte bara är begränsad till att jobba med eleverna i klassrummet utan också kan komma att delta i konserter, spelningar, avslutningar och examensfirande, vilka kan äga rum i olika lokaler runt om i vårt samhälle.
Vi samarbetar regelbundet med organisationer som Röda Korset, Världens Barn, Svenska kyrkan m,m. El Sistema är en del av vår verksamhet.

Som lärare vid Kulturskolan tillhör du ett glatt och positivt arbetslag på 16 personer som tillsammans jobbar för att ge barnen och ungdomarna i Boden möjlighet att få ett extra språk, ett kulturellt uttryckssätt. Vi är en kulturskola i ständig utveckling och söker dig som är kunnig, flexibel och gillar att jobba med barn och unga.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att:

Undervisa barn och unga enskilt och i grupp.

Leda undervisning på olika nivåer och i olika genrer.
Aktivt delta i rekrytering för att bygga upp och behålla ett stabilt elevunderlag.
I tjänsten kan det komma att ingå grundkurs, där personal från kulturskolan tillsammans med klassläraren genomför musikundervisning i åk 2 och 3.


Tillsammans med kollegor planera och genomföra undervisning, föreställningar och publika program.
Du kommer att delta i olika arbetsgrupper och processer för att utveckla en relevant och inspirerande kulturskola för barn och unga.
Medverkan i vår orkesterverksamhet, som kan ske både dag och kvällstid.

Vår samverkan med estetiska programmet gör att det ibland kan bli aktuellt med instrumentalundervisning med enstaka elever på det estetiska programmet.

Allt arbete med barnen och de vuxnas samarbete ska genomsyras av förskolans/skolans värdegrund, normer och värden.

Kvalifikationer

Vi ser det som en merit att du har musiklärarexamen eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms vara likvärdig.
Har dokumenterad erfarenhet av att undervisa barn och unga.
Är väl bevandrad i olika genrer och stilar.
Har gedigen musikbakgrund.
Har goda IT-kunskaper.
Körkort och egen bil är nödvändigt eftersom undervisningen sker ute på skolorna i kommunen.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse. Tjänsten är på 75%.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C146723

Gör ansökan

Övrigt

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och ett friskvårdsbidrag. Via vår hälsoportal kan du som medarbetare boka in dig på olika friskvårdsaktiviteter ex massage, prova-på-träning, föreläsningar mm.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.