Studie- och yrkesvägledare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker en studie- och yrkesvägledare till Torsbergsgymnasiet i Bollnäs.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är knuten till Torsbergsgymnasiet där du jobbar tillsammans med vår andre studie- och yrkesvägledare. Du kommer att arbeta för och med elever och personal på våra olika program, såväl yrkesprogram som högskoleförberedande. Dina arbetsuppgifter är många och innehåller bland annat motiverande och vägledande individuella elevsamtal. Utöver det ingår även vägledningssamtal som du genomför i klassrummet, på informationssamtal med vårdnadshavare på föräldramöten och i enskilda samtal. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam vars målsättning är att utveckla det främjande och förebyggande elevhälsoarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en studie- och yrkesvägledarexamen. Erfarenhet av arbete som studie- och yrkesvägledare är meriterande. Du har goda kunskaper om vikten av studie- och yrkesvägledarens arbete och vill driva och utveckla detta arbete på skolan och för varje elevs bästa. Vi ser gärna att du är lyhörd, vill skapa laganda, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med såväl skolans personal som externa kontakter.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansökan

Referensnummer:   A992856

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!